TRATAMENT SLĂBIRE INTENSIVĂ EXIMIA

LIPOSUCȚIE VIRTUALĂ – EXIMIA

Avem în portofoliu una din cele mai performante tehnologii de estetică corporală pentru slăbire şi anticelulită, care oferă rezultate vizibile chiar de la prima şedinţă. EXIMIA reprezintă ultima inovaţie în domeniul înfrumuseţării corporale, o tehnologie care înlocuieşte cu succes operaţiile de liposucţie şi te sprijină în remodelarea corpului fără bisturiu şi efecte adverse.

Totodată, ajută la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retenţiei de lichide, a pielii deshidratate şi uscate, prevenind îmbătrânirea prematură a organismului. EXIMIA stimulează procesele naturale ale corpului pentru a elimina excesul de grăsime şi este singurul aparat care combină trei terapii revoluţionare, pentru rezultate de la prima şedinţă:

– ultrasunet cavitaţional, denumit şi “tehnologie de înlocuire a liposucţiei”
– electroporaţia, denumit şi “mezoterapia fără ace”, care acţionează în profunzimea celulelor grase şi le elimină
– endolift, ultima inovaţie în domeniul endermologiei şi a masajului vacumatic complet diferită de orice alt sistem similar.

Combinaţia acestor trei sisteme a dus la crearea aşa numitei “tehnologii italiene care “mănâncă” centimetri”. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima şedinţă: 3-4 cm depinzând de stratul adipos.

În 1997, un mare vis “a luat formă”, ceea ce va avea să transforme rolul de cosmetician într-un specialist în frumuseţe şi wellness. Totul a început cu prototipul Endomassage, un sistem în trei etape care permitea eliminarea stratului adipos încă de la prima şedinţă, în dauna vechilor tehnologii atunci existente pe piaţă. Rapid, mecanismul a început să capete atenţie şi popularitate, datorită eficienţei sale asupra problemelor de aspect fizic, precum celulita sau ţesutul adipos. De la primul Endomassage, din 1997, zece ani de cercetare şi şi dezvoltare au dus la apariţia Endolift, un sistem de masaj în patru etape, care a fost dealtfel redenumit EXIMIA. Aceşti zece ani de experimente şi cercetări continue au însemnat proiectarea unei tehnologii care să devină un punct de reper în domeniul său, bazată pe recunoaştere internaţională şi un feedback pozitiv, cu rezultate vizibile.

Serviciile EXIMIA se împart în:
Zona Numar de zone Timpi de lucru
Braţe sau Gambă jumătate de zonă 20 de minute
Braţe + Gambă 1 zonă 30 de minute
Abdomen sau Coapse 1 zonă 30 de minute
Abdomen + Braţe 1 zonă şi jumătate 1 oră
Abdomen + Coapse 2 zone 1 oră şi jumătate
Abdomen + Coapse + Braţe 2 zone şi jumătate 1 oră şi jumătate
Abdomen + Coapse + Braţe + Gambă 3 zone 2 ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *