TRATAMENTE CORPORALE EXIMIA
LIPOSUCȚIE VIRTUALĂ – EXIMIA

Avem în portofoliu una din cele mai performante tehnologii de estetică corporală pentru slăbire şi anticelulită, care oferă rezultate vizibile chiar de la prima şedinţă. EXIMIA reprezintă ultima inovaţie în domeniul înfrumuseţării corporale, o tehnologie care înlocuieşte cu succes operaţiile de liposucţie şi te sprijină în remodelarea corpului fără bisturiu şi efecte adverse.

Totodată, ajută la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retenţiei de lichide, a pielii deshidratate şi uscate, prevenind îmbătrânirea prematură a organismului. Seria de tratamente corporale EXIMIA stimulează procesele naturale ale corpului pentru a elimina excesul de grăsime şi este singurul aparat care combină trei terapii revoluţionare, pentru rezultate de la prima şedinţă:

– ultrasunet cavitaţional, denumit şi „tehnologie de înlocuire a liposucţiei”
– electroporaţia, denumit şi „mezoterapia fără ace”, care acţionează în profunzimea celulelor grase şi le elimină
– endolift, ultima inovaţie în domeniul endermologiei şi a masajului vacumatic complet diferită de orice alt sistem similar.

Combinaţia acestor trei sisteme a dus la crearea aşa numitei „tehnologii italiene care „mănâncă” centimetri”. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima şedinţă: 3-4 cm depinzând de stratul adipos.

În 1997, un mare vis „a luat formă”, ceea ce va avea să transforme rolul de cosmetician într-un specialist în frumuseţe şi wellness. Totul a început cu prototipul Endomassage, un sistem în trei etape care permitea eliminarea stratului adipos încă de la prima şedinţă, în dauna vechilor tehnologii atunci existente pe piaţă. Rapid, mecanismul a început să capete atenţie şi popularitate, datorită eficienţei sale asupra problemelor de aspect fizic, precum celulita sau ţesutul adipos. De la primul Endomassage, din 1997, zece ani de cercetare şi şi dezvoltare au dus la apariţia Endolift, un sistem de masaj în patru etape, care a fost dealtfel redenumit EXIMIA. Aceşti zece ani de experimente şi cercetări continue au însemnat proiectarea unei tehnologii care să devină un punct de reper în domeniul său, bazată pe recunoaştere internaţională şi un feedback pozitiv, cu rezultate vizibile.

SERVICII

TRATAMENT DE SLĂBIRE  INTENSIVĂ (include VACUUM)

½ ZONĂ

-1 ŞEDINŢĂ

-10 ŞEDINŢE

1 ZONĂ

-1 ŞEDINŢĂ

-10 ŞEDINŢE

1 ZONĂ ŞI ½

-1 ŞEDINŢĂ

-10 ŞEDINŢE

2 ZONE

-1 ŞEDINŢĂ

-10 ŞEDINŢE

2 ZONE SI 1/2

-1 ŞEDINŢĂ

-10 ŞEDINŢE

3 ZONE

-1 ŞEDINŢĂ

-10 ŞEDINŢE

 

100 LEI

900 LEI

 

  190 LEI 

1700 LEI

 

  230 LEI

1900 LEI

 

  250  LEI 

2300 LEI

 

  280 LEI

2500 LEI

 

   300 LEI

2800 LEI

ELECTROSTIMULARE ÎN PĂTURĂ

1 ŞEDINŢĂ

10 ŞEDINŢE

  50 LEI

450 LEI

ELECTROSTIMULARE CU 32 PADS

1 ŞEDINŢĂ

10 ŞEDINŢE

  50 LEI

450 LEI

PĂTURĂ TERMICĂ

1 ŞEDINŢĂ

10 SEDINTE

  50 LEI

450 LEI