CE NE-AM PROPUS

Suntem un centru de frumuseţe iniţiat din dorinţa pentru armonie şi estetic, care a făgăduit încă de acum sapte ani să devină un punct de referinţă în domeniul înfrumuseţării şi remodelării corporale din Iaşi, prin virtutea muncii depuse şi grija faţă de nevoile şi aşteptările celor care ne trec pragul.

CE NE GHIDEAZĂ

Urmăm o filozofie de afaceri simplă: să punem pasiunea şi talentul unei echipe profesioniste, în slujba creării unor servicii care să servească la îmbunătăţirea tonusului fizic şi mental a celor care apelează la noi. .

CE NE CARACTERIZEAZĂ

Valorile care ne îndrumă însumează experienţă şi orientare spre client, de aceea am decis ca o zi petrecută la Royal Beauty Center să reprezinte o experienţă unică, nu doar o simplă vizită la salonul de cosmetică.

PRINCIPIILE CARE NE ÎNDRUMĂ ACTIVITATEA

  1. Ne supunem standardelor de calitate a serviciilor şi a celor de conduită profesională;
  2. Ne respectăm clienţii, angajaţii şi toate celelalte categorii de public implicate în bună desfăşurare a companiei;
  3. Menţinem o cultură organizaţională sănătoasă, prosperă, care să vină în folosul productivităţii şi a îndeplinirii scopurilor companiei;
  4. Ne pasă de siguranţă, sănătate şi mediul înconjurător, nu ne permitem sub nicio formă să influenţăm negativ aceste principii.